Želite saznati cijenu proizvoda kojeg ste odabrali za svoj dom?

Krušne peći Hoyan

/ / Novosti

U ponudi naše tvrtke nalazi se više vrsta krušnih peći francuskog proizvođača Four Grand Mere. Male krušne peći predviđene su za ugradnju na obiteljskim terasama, samostalno ili u kombinaciji s roštiljem. Profesionalne krušne peći namijenjene su ugostiteljskim objektima, restoranima i konobama. Lako se uklapaju u željeni prostor i savršeno su rješenje za pripremu svih vrsta jela – pizze, lasagne, plodovi mora, gril, veće količine mesa, kruh… Super profesionalne su konstruirane za industrijsku proizvodnju pizza i pečenje kruha.

Krušne peći Le Flamme

Popularna krušna peć Plein od sada ima novo ime Le Flamme, a dobila je i veliku sestru Le Grand Flamme. Krušne peći našeg francuskog partnera Four Grand Mere rađene su od komprimiranog šamota, armirane čeličnim vlaknima što osigurava čvrstoću i dugotrajnost materijala. Moguće je izabrati krušnu peć od glatkog šamotnog lijeva ili od šamotne opeke, jedne i druge svojim posebnim zaobljenim oblikom nude vrhunski gurmanski užitak. U krušnoj peći mogu se osim svima nam poznate pizze i kruha pripremati i razne mesne delicije, variva i kolači.

Le Flamme je krušna peć od šamotnog lijeva, promjera 70 cm i namijenjena je obiteljskim potrebama, dok će Le Grand Flamme svojim promjerom od 103 cm biti prikladna i za pripremu hrane velikog društva.

Sve krušne peći u kolekciji Hoyan potražite ovdje.

Ako vas zanima kako funkcionira krušna peć, istražite naš članak u zbirci korisnih članaka na našem webu.

 

krusna_pec _10

 

TOP