Želite saznati cijenu proizvoda kojeg ste odabrali za svoj dom?

Popust 10 % na sve krušne peći do 31.5.2017

/ / Novosti

U ponudi naše tvrtke nalazi se više vrsta krušnih peći francuskog proizvođača Four Grand Mere. Male krušne peći predviđene su za ugradnju na obiteljskim terasama, samostalno ili u kombinaciji s roštiljem. Profesionalne krušne peći namijenjene su ugostiteljskim objektima, restoranima i konobama. Lako se uklapaju u željeni prostor i savršeno su rješenje za pripremu svih vrsta jela – pizze, lasagne, plodovi mora, gril, veće količine mesa, kruh… Super profesionalne su konstruirane za industrijsku proizvodnju pizza i pečenje kruha.

 

Krušne peći Le Flamme

Popularna krušna peć Plein od sada ima novo ime Le Flamme, a dobila je i veliku sestru Le Grand Flamme. Krušne peći našeg francuskog partnera Four Grand Mere rađene su od komprimiranog šamota, armirane čeličnim vlaknima što osigurava čvrstoću i dugotrajnost materijala. Moguće je izabrati krušnu peć od glatkog šamotnog lijeva ili od šamotne opeke, jedne i druge svojim posebnim zaobljenim oblikom nude vrhunski gurmanski užitak. U krušnoj peći mogu se osim svima nam poznate pizze i kruha pripremati i razne mesne delicije, variva i kolači.

Le Flamme je krušna peć od šamotnog lijeva, promjera 70 cm i namijenjena je obiteljskim potrebama, dok će Le Grand Flamme svojim promjerom od 103 cm biti prikladna i za pripremu hrane velikog društva. Jela iz krušne peći zaista imaju poseban okus, te kako sve više ljudi traži taj specifičan domaći ugođaj starih vremena za vas smo pripremili popust od 10% na sve modele krušnih peći do kraja svibnja.

 

Krušne peći - akcija

Sve krušne peći u kolekciji Hoyan potražite ovdje.

Ako vas zanima kako funkcionira krušna peć, istražite naš članak u zbirci korisnih članaka na našem webu.

 

krusna_pec _10

 

TOP