Električni umetak moguće je ugraditi u bilo koji model kamina.

Nemate preduvjete za kamin? Odaberite električni kamin!

/ / Novosti

Za sve koji nisu u mogućnosti ugraditi klasičan kamin na drva zbog nemogućnosti ugradnje dimnjaka, predlažemo električne kamina renomiranih svjetskih proizvođača. Idealno su rješenje za stanove i mlade ljude koji vole moderno uređene domove.

Moderne tehnologije omogućuju vrlo vjernu iluziju vatre.

Optiflame tehnologija uz prikaz vatre kojem je moguće regulirati jačinu svjetla i brzinu titranja također nudi i funkciju grijanja. Tako se manja dnevna soba može u prijelaznim razdobljima zagrijati električnim kaminom.

Optimyst najnoviji je trend u svijetu električnih kamina. Za efekt 3D vatre koristi se vodena para koja izlazi iz uređaja i uz osvjetljenje halogenim ili LED žaruljama stvara imitaciju plamena. Ujedno se može koristiti  kao ovlaživač zraka.

OptiV tehnologija uz imitaciju vatre nudi i vizualno iskrenje žara i zvuk pucketanja vatre.

Električni kamini ne zahtjevaju dimnjak, niti dovod svježeg zraka izvana, dovoljna je utičnica i vaš dom će ispuniti toplinom.

U bogatoj kolekciji električnih umetaka ili električnih kamina nalaze se modeli koji povezuju ove tehnologije u jedinstveni ugođaj kamina. Nazovite nas i zatražite savjet o optimalnom izboru modela za vaš dom!

 

Električni umetak Revillusion® 42″ 

Električni zidni umetak Prism Series 34″ 

Umetak Opti-myst® Insert

TOP