Izvedeni radovi

Kolekcija izvedenih radova sadrži samo dio radova  jer smo od goleme količine montiranih kamina, roštilja i krušnih peći uspjeli uslikati i spremiti među referentne radove samo vrlo maleni broj. Slike nastale na montaži obično su uslikane mobitelom, maske nisu obojane, prostor je ispunjen građevinskim materijalom i alatom, ali to je također dio atmosfere i prikazujemo te fotografije da bismo Vam dočarali ugođaj naše montaže i potpuno neušminkane proizvode.  Imali smo sreću što je naš dugogodišnji kolega i serviser naših proizvoda, Milorad Krunić Gero, veliki zaljubljenik u fotografiju, pa su lijepe slike proizvoda nastale u trenutku redovitog servisa kamina kada su kamini već grijali domove naših klijenata dugi niz godina, a roštilji iznutra pocrnili sudjelujući u pripremi brojnih obiteljskih ručkova.

Hvala Geri, a hvala i našim monterima koji su, osim što su obavili vrhunski posao, slikali montirane kamine i roštilje pa ih sada možemo razgledavati i vidjeti uživo rezultat uloženog truda cijelog tima.

Ako ste jedan od korisnika naših proizvoda, pošaljite nam fotografiju svojeg kamina, roštilja ili krušne peći jer ćete razveseliti svakog od nas tko je sudjelovao u njegovom stvaranju:  listao s Vama brošure i birao optimalan model, crtao 3D model prema dimenzijama Vašeg prostora, rezao kamene elemente i montirao proizvod u Vašem domu.

Poredaj prema: Smjer:
TOP