Jeste li prelistali našu novu brošuru?

Predstavljamo novu kolekciju suvremenih roštilja – Modena!

/ / Novosti
Atria - podizna vrata

Modena je naša nova kolekcija roštilja (vrtni kamini / vanjski kamini / pečenjare) koja se ističe minimalizmom i ravnim plohama. To ju čini posebno interesantnom arhitektima i svim ljubiteljima geometrijskog dizajna. Odlučili smo dizajnirati ovu posebnu liniju jer naši klijenti žele sve jednostavnije oblike, bez suvišnih dekoracija, s naglaskom na kvalitetnim materijalima. U ovoj kolekciji nalazi se četiri nova roštilja Naos, Pegas, Lira i  Atria, te jedan naš već poznati model Vega. Atria je osmišljena u kombinaciji s krušnom peći našeg francuskog partnera Four Grand Mere. Crno obojani rub šamota je naša intervencija koja dodatno naglašava kontrast tamnih i svijetlih ploha na ovom modelu.

 

Novi elementi 

Osim izgleda roštilja, obratite pažnju na dodatne novosti koje možemo ponuditi:

  • crna šamotna opeka djeluje izuzetno otmjeno, u savršenom je skladu s crnim ili svijetlim granitom na radnim plohama
  • podizna ili lateralna vrata na roštilju omogućavaju bolje izgaranje u roštilju pa će vaše ložište biti brže spremno za pripremu hrane
  • rasvjeta u ložištu omogućava roštiljanje i u večernjim satima, a korisna je i po danu kada majstor roštilja baca sjenu na ložište pa ne vidi dobro jesu li mu ćevapi gotovi
  • setovi pribora za održavanje roštilja s ručkom duljine 1 m što ih čini prikladnim za dublja ložišta

Različite verzije dodatnih radnih ploha s jednokrilnim i dvokrilnim vratima, sudoper, gornji ormarići pružaju mogućnost kreativnih i prilagodljivih rješenja.

Kao i kod svih prethodnih modela roštilja, kod ugradnje ovih modela moguće je odabrati unutarnju (natkrivenu) ili vanjsku (nenatkrivenu) verziju roštilja. Zatražite nas individualnu ponudu pa ćemo razraditi optimalno rješenje za vaš prostor.

Nadamo se da će ovi prekrasni roštilji sa zvjezdanim imenima osvijetliti mnoge terase i dvorišta, te razveseliti mnoge obitelji.

 

roštilj Atria

roštilj Atria

 

TOP