Jeste odabrali roštilj za svoju terasu?

Kolekcija Neodoljivi roštilji

/ / Novosti
E-brošura Neodoljivi roštilji / vrtni kamini

Neodoljivi roštilji: šarmantni ukras vaše terase

Aktivnosti na vanjskom prostoru su najbolji način kako provesti vrijeme tijekom proljeća i ljeta, s tim se slažu čak i ljudi koje je teško odlijepiti od računala. 🙂 Proljeće nas veseli sve toplijim danima, pa je zadnji trenutak da se pripremite za nadolazeće ugodno razdoblje godine. Neizostavni dio današnjeg dnevnog boravka na otvorenom je roštilj / vanjski kamin, zato smo vam pripremili nekoliko ideja  Pronađite inspiraciju za uređenje vaše terase u našoj kolekciji Neodoljivi roštilji! Izaberite moderni ili rustikalni dizajn koji će odgovarati vašem stilu života, kao i dizajnu vašeg doma.  Koristite roštilj za pripremu omiljenog jela za svoju obitelj i prijatelje, a kad večeri postanu hladnije, roštilj pretvorite u kamin: postavite uz njega stolice i stol, te uživajte u ugodnoj atmosferi tijekom razgovora i smijeha cijele noći.
Osim modela koji su već dugi niz godina u ovoj kolekciji, u kolekciji Neodoljivi roštilji možete pronaći i nove modele koji će vašem vanjskom stambenom prostoru dati potpuno drugu dimenziju. Kako vizualno, tako i svojom funkcijom. Jasno vam je zašto smo ih prozvali Neodljivi, zar ne?

Posebno bismo željeli istaknuti novi model Orka kojim u kolekciju Neodoljivi uvodimo krušnu peć u kombinaciji s roštiljem. Krušna peć ugrađena u ovaj model Le Flamme izrađena je od komprimiranog šamotnog lijeva. Idealna je za pripremu, pizza, kruha, kolača i drugih vrsta jela.

roštilj s krušnom peći Orka

roštilj s krušnom peći Orka

 

TOP