Kamin i krušna peći u restoranu Palatin u Varaždinu

U Varaždinu, u Ulicu Braće Radić 1, smjestio se otmjeni  restoranu i caffe bar Palatin. Na istaknutom mjestu se nalazi rustikalni kamin izrađen po mjeri, od prirodnog kamena i mramora, s  robusnim francuskim ložištem Brisach. Kamin su izradile i postavile vješte ruke naših djelatnika pa, ako ste u šetnji Varaždinom, posjetite ovaj ugodni prostor i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda. Ponudu jela u restoranu Palatin kreirao je poznati gastronomski stručnjak Stephan Macchi, pa očekujte nesvakidašnja i zanimljiva jela.
Osim kamina, ponudu restauranta Palatin obogatila su i jela iz krušna peć Hoyan. Zbog tople dekoracija i prizora žive vatre osjećat ćete se posebno ugodno u ovom restaurantu.
Pitali smo g. Macchija kakva su njegova iskustva s pripremom hrane u krušnoj peći. Rekao nam je da preferira suvremene uređaje za pečenje i da nema iskustva, pa, nažalost, ne možemo podijeliti s vama njegovo pozitivno  iskustvo, ali znamo da je priprema hrane u krušnoj peći zanimljiva i izazovna aktivnost (provjereno s krušnim pećima u našem vanjskom salonu roštilja i krušnih peći u Ljubešćici).
Potražite nađe proizvode u virtualnoj šetnji restoranom Palatin!