Kamin Logos obitelji Golub

Kamin obitelji Golub izveden je kao modificirana varijanta kamina Logos, s okvirom od kamena Bihacita i ložištem talijanske tvrtke Nordica.  Zadovoljstvo ugrađenim kaminom naš klijent je izrazio pohvalnim e-mailom.

“Svi lako posežemo za forumima kada je potrebno ukazati na nešto loše i na  tuđi propust. Mada bi dobre stvari trebale po sebi biti nešto normalno, ipak to u našoj zemlji više nije, pa sam osjetio potrebu pohvaliti Vašu tvrtku i na njen kompletan odnos prema mojoj narudžbi.   U siječnju ove godine završena je ugradnja našeg kamina u izvedbi Vaše firme. Moramo pohvaliti korespondenciju, te cijeli proces od ideje do krajnjeg proizvoda i svih ljudi uključenih u taj proces , uz nadasve pohvale moje supruge na minimalnoj potrebi čišćenja nakon ugradnje. Pohvale za savjete oko inox dimnjaka, također pohvala za preporuku izuzetno učinkovitog ložište s ventilatorima firme Nordica koje je više nego dovoljno za našu etažu u kući veličine 90 m2.

O divnom ugođaju i mjestu za okupljanjeobitelji punom topline, netreba govoriti, šaljemo 2-3 slikice. Primjetio sam da nemate niti jedan prostor u reklami sa malo hrabrijim, mladenačkim bojama. Evo našeg boravka u trenutačno trendovskim nijansama prema boji cigle.

 Hvala i lijepi pozdrav, Siniša dr Golub

golub_03