FORGOT YOUR DETAILS?

Izlagali smo na ovogodišnjem sajmu Ambienta!

by / Friday, 06 October 2017 / Objavljeno podNovosti

Novosti u našoj ponudi s ponosom smo predstavili na ovogodišnjem sajmu Ambienta koji se održao na Zagrebačkom velesajmu od 11.10.2017 – 15.10.2017. Mnogobrojni klijenti na našem štandu razgovarali su o smještaju kamina u svojem prostoru i optimalnom izboru kamina ovisno o uvjetima. Naši stručnjaci na štandu rado su ponudili svoje prijedloge, pokazali mnogobrojne izvedbe u našoj knjizi izvedenih radove i preporučili kamin u definiranim financijskim okvirima.

Najviše pažnje privukli su električni kamini svojom realnom simulacijom plamena. “Vatru” električnog kamina moguće je dirati rukom jer ona nije topla pa je to bilo vrlo zanimljivo posjetiteljima.

Osim kolekcije električnih kamina posebno bismo željeli istaknuti ložište s dva stakla Seguin koje je svojim elegantnim linijama i otvorenošću s dvije strane privlačilo pozornost posjetitelja našeg štanda.

Još jedno vrhunsko ložište koje smo izložili na ovogodišnjem sajmu je iz kolekcije našeg francuskog partnera Axis – tunelsko ložište DF1000. Ovo ložište je izvrstan izbor ako želite ugraditi kamin u pregradni zid između dvije prostorije, ili podijeliti dnevni boravak u dvije cjeline. Svaku stranu kamina moguće je dizajnirati drugačije, te ga na taj način prilagoditi stilu interijera.

Električni klasični kamin Beethoven osvojio je kao jednu od nagrada na sajmu Ambienta na Zagrebačkom velesajmu – Robert Hrgarek iz Čalinca. Čestitamo!

Koliko je je živopisno bilo na našem štandu, pogledajte u galeriji slika i na video zapisu. Hvala svim posjetiteljima našeg štanda!

 

Ključne riječi: ,
TOP