FORGOT YOUR DETAILS?

Posjetite nas na ovogodišnjem sajmu Ambienta!

by / Friday, 06 October 2017 / Objavljeno podNovosti

Novosti u našoj ponudi s ponosom ćemo predstaviti na ovogodišnjem sajmu Ambienta koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od srijede, 11.10.2017 do nedjelje, 15.10.2017. Pronađite nas u paviljonu 8, na štandu br. 4. Ukoliko želite razgovarati o smještaju kamina u vaš prostor, preporučamo vam da ponesete tlocrt ili skicu prostora. Stručnjaci na našem štandu rado će s vama razgovarati o optimalnom rješenju, prelistati naše kataloge kamina, pokazati vam različite izvedbe u našoj knjizi izvedenih radova, te preporučiti ložište u vašim financijskim okvirima.

Hoyan - Ambienta

Želimo vam sreću u sajamskoj nagradnoj igri gdje možete postati dobitnik električnog kamina iz naše ponude – Beethoven. Za ovaj otmjeni kamin nisu su vam potrebni preduvjeti kao za klasični kamin, jednostavno ga uključite u struju i uživate u izgledu realističnog plamena. Beethoven, kao i druge modele električnih kamina moći ćete pogledati na našem štandu.

 

Električni kamina Beethoven

Osim kolekcije električnih kamina posebno bismo željeli istaknuti ložište s dva stakla Seguin koje svojim elegantnim linijama i otvorenošću s dvije strane posebno privlači pozornost naših kupaca. Potražite ga na našem štandu i uvjerite se uživo u njegovu kvalitetu. Na ovogodišnjoj Ambienti ponudili smo ga po posebnoj akcijskoj cijeni!

Seguin - akcijska cijena

Još jedno vrhunsko ložište koje ćemo izložiti na ovogodišnjem sajmu, je iz kolekcija našeg francuskog partnera Axis – tunelsko ložište DF1000. Ovo ložište je izvrstan izbor ako želite ugraditi kamin u pregradni zid između dvije prostorije, ili podijeliti dnevni boravak u dvije cjeline. Svaku stranu kamina moguće je dizajnirati drugačije, te ga na taj način prilagoditi stilu interijera. Jedan primjer dizajna istražite na našem štandu.

Axis_DF1000

Detaljnije informacije o tome što sve možete pronaći na ovogodišnjem sajmu Ambienta, potražite na stranici sajma.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati, a u petak, subotu i nedjelju do 20 sati. Ulaznice su 30,00 kn i 20,00 kn za učenike, studente i umirovljenike.

Želimo vam ugodno provedeno vrijeme na ovogodišnjoj Ambienti!

Ključne riječi: ,
TOP