Rezultati nagradne igre za klijente – izvedeni radovi

/ / Novosti
Rezultati glasanja za najljepši kamini

U siječnju ove godine na našoj Facebook stranici objavili smo fotografije izvedenih radova koje su nam klijenti slali zadnjih 3 mjeseca i zamolili posjetitelje stranice da glasaju za svoje favorite. Izuzetno nam je drago da je naša objava potaknula veliki interes i da su ljudi pozitivno komentirali prikazane kamine i roštilje. Neki klijenti su nam naknadno poslali svoje fotografije, pa kako nisu sudjelovali od početka, nisu stigli prikupiti veliki broj lajkova, ali nije bitno  – razveselili su nas svojim fotografijama i mi smo na adresu svakog vlasnika poslali naš poslovni kalendar. Rezultati nagradne igre objavljeni prema stanju na Facebooku 12.2.2017.

Kako je naša primarna djelatnost izrada kamina, najveći broj proizvoda u galeriji su upravo kamini. Zanimljivo je vidjeti da se Facebook publici najviše sviđaju jednostavni, suvremeni kamini, koji se mogu skladno smjestiti u današnji stil interijera, pa su prva tri modela kamina predstavnici tog stila. Osim izgleda kamina posjetitelji naše Facebook stranice posebno su dobro reagirali na ugođaj stvoren drugim, popratnim elementima – Božićnim ukrasima i sitnicama koje dom čine toplim mjestom za život. Rustikalni kamini su ugodan podsjetnik na šarm davnih vremena pa su oni druga vrsta proizvoda koja je izazvala pozitivne dojmove. Nekoliko slika kaminskih peći također se dobro uklopilo u ovu kolekciju i pokazalo raznovrsnost naše ponude.

Slike roštilja će nam svima biti zanimljivije kada nas proljeće pozove na druženje na terasi u dvorištu. Pripremite svoje slike prvih roštiljanja jer ćemo ponovo organizirati malu nagradnu igru i dijeliti s vama živopisne prizore s naših roštilja.

Ovdje u galeriji možete pogledati kamine i roštilje prikazani po redoslijedu – broju lajkova po izboru Facebook publike.

Vlasnika tri najljepša kamina nagradit ćemo sredstvom za čišćenje kamina. Hvala svima na sudjelovanju!

TOP