Želite dogovoriti besplatnu posjetu našeg stručnjaka u Vašem domu?

AKCIJA – suvremeni i rustikalni kamini u posebnoj kolekciji Neodoljivi kamini

/ / Novosti

Ukoliko zamišljate idilični ugođaj kamina u svojem domu dok kroz prozor promatrate let snježnih pahulja, sada je pravi trenutak da napravite prve korake i pretvorite svoju želju u stvarnost.

Potražite po povoljnoj cijeni najpopularniji kamin u našoj ponudi –  kamin Kalle s gusnatim ložištem Invicta Selenic s dva stakla . Cijena uključuje izvedbu kamene klupčice, ložište i montažu u “knauf” ormar.

Suvremeni kutni kamin s ložištem od lijevanog željeza i klupčicom od prirodnog kamena s montažom u vašem prostoru dostupan je već po cijeni 19.617 kn, a dodatni popust od 8% moguće je ostvariti ovisno o načinu plaćanja.

U cijenu nije uključena izvedba zida obloženog kamenom od Bihacita – mozaik classic. Ukoliko ste zainteresirani za ovu posebnu izvedbu, prilagodbu kamina drugom tipu ložišta ili materijala, pošaljite nam željene dimenzije i mi ćemo vam poslati ponudu. Prema vašoj želji klupčica može biti prekrivena mramornom ili granitnom pločom. Mogućnosti je mnogo, javite se i saznajte koje kombinacije vam možemo ponuditi.

Mogući načini plaćanja:

  • gotovina
  • potrošački kredit American Express, Diners do 36 rata
  • kartice American Express i Diners do 12 rata beskamatno

Cijena za područje središnje Hrvatske uključuje i putni trošak, za lokacije u drugim područjima potrebno je izvršiti doplatu.

 

Kompletnu ponudu kamina po sistemu “ključ u ruke” pogledajte u PDF brošuri Neodoljivi kamini.

Neodoljivi kamini Hoyan

 

 

 

TOP